Zűrtábor a Mátrában

Ezen a nyáron is ellátogattam Parádfürdőre, iskolánk nyári táborába. Idén Magdi néni, Adri néni, Kata néni és Timi néni vállalta, hogy elkísér minket. Reggel 9 órakor indultunk két busszal, ahol zenehallgatással, beszélgetéssel töltöttük el az időt. Pár óra múlva megérkeztünk a Mátra tetejére, Kékestetőre, ahol mindenki vásárolhatott. Én hűtőmágnest vettem a szüleimnek. Utána csináltunk egy csoportképet, majd elindultunk a szállásunkhoz. 
Amikor megérkeztünk, leraktuk a bőröndöket a buszról, és kicsit kifújtuk magunkat. A tanárok megmondták a faházak beosztását, melyeket izgatottan vettünk birtokba. Nemsokára detektív lett mindenki. Az egész tábor témája ugyanis a nyomozás volt. Az animátorok Sherlock Holmes filmet vetítettek nekünk, mindenki nagyon élvezte. Vízipisztolyt kaptunk, és mindenkit le kellett lőni, de rá kellett jönni, ki a tettes. A kedvenc feladatunk az volt, amikor eltűntek a tanárok, és mi kaptunk térképet, melynek segítségével meg kellett keresni az ő fotójukat. 
Szerdán ellátogattunk Bükkszékre, az élménystrandra és az egész napot ott töltöttük. Csúszda, gyógymedence, mély víz is volt, szóval mindenki fantasztikusan érezte magát!
Az utolsó napi program hot-dog party volt, a hét fénypontja pedig az esti diszkó. Ilyenkor mindenki felveszi a diszkós ruhát, a csajok frizurát és sminket készítenek, és felhőtlen tánc következik éjszakába nyúlóan. Az idei sláger a táborban a Rúzsa Magdi Mona Lisa című száma volt. A csapból is ez folyt, amikor megérkeztünk, amikor ettünk, amikor eredményhirdetés volt stb. Azóta, ha meghallom, mindig elmosolyodom és eszembe jut a parádi tábor és az az egy hét, amit a barátaimmal tölthettem! 
Az utolsó reggelen egy gyors eredményhirdetés után elindultunk Dorogra, fáradtan, élményekkel tele, kicsit szomorúan, mert nagyon gyorsan eltelt ez az egy hét, de annál nagyobb örömmel, hogy újra láthatjuk szüleinket!
Nekem ez volt a negyedik tàborom, amióta ide járok az Eötvös-iskolába. Miért szeretem? Klassz tanárok, izgalmas programok, régi és új barátságok, rengeteg nevetés. Egyszóval jövőre újra találkozunk Parádon!

Nagy Eszter 5.c
 

Kövessen

Kapcsolat

+36/33 509 540 +36/30 318 3730

Címünk

2510 Dorog, Borbála ltp. 8.

©2018 by Eötvös József Általános Iskola, Dorog. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now